# #
2600 Vác, Argenti Döme tér 1-3. 1032 Budapest, Bécsi út 217 06-30-6632-730 lnagydr@gmail.com

Dbweb.hu - Keresőmarketing, SEO, keresőoptimalizálás, Adwords, weboldal készítés

SEO – Search Engine Optimization, magyarul keresőoptimalizálás. Célja, hogy weboldalunk a Google kereső természetes találati listájában minél előrébb szerepeljen, így könnyen megtalálják. 


Weboldal készítés és keresőoptimalizálás a webnavitól

Egy vállalkozás sikerességének elengedhetetlen feltétele a jó weboldal készítés. Legyen Önnek is egy merész vagy éppen letisztult és kifinomult weboldala! A mai világban elengedhetetlen a saját honlap, hiszen az online látogatások/vásárlások rekordokat döntenek évről évre.


Könyvelő iroda Budapesten - Stelma.hu

Teljes körű és naprakész könyvelő szolgáltatás nyújtásával biztos számviteli hátteret nyújtunk ügyfeleink számára. Nemzetközi tapasztalataink és hálózatunk alapján külföldi tulajdonú társaságok teljes körű könyvelő és adminisztrációs feladatainak ellátását is eltudjuk látni.


Nemzetközi légi szállítmányozás, tengeri szállítmányozás

Skygate Transport Kft. Szolgáltatásaink közé sorolhatjuk az áru teljes körű vámügyintézését, csomagolását, door-to-door szállítást mindhárom fuvarozási módozatban, non-stop elérhetőséget biztosítva mobiltelefonon, normál és különleges kezelést igénylő áruk továbbítása esetén.


Könyvelő XIV. kerület, Zugló

Kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése a számviteli törvény és az adótörvények naprakész tudásával!


Olaszország nyaralás, szállás és apartmanok minden kedves utazni vágyónak.

Olaszország egy igazi turista paradicsom lehet! Ha Olaszországi nyaralás szerepel a jövő évi tervben, akkor nálunk mindenki megtalálja a számítását. A táj gyönyörű, a tengerpart, a napfényes klíma, a történelmi városok és műemlékek mind-mind csábító vonzerőt jelentenek. Olasz barátaink szerencsés helyre születtek, ugyanis nincs még egy olyan ország, mely ilyen kiváló turisztikai adottságokkal rendelkezik. Szerencsések hiszen van tengerük, hegyük, tavuk, szigeteik, vulkánjaik a világ műemlékeinek 60 %-a az országban található és még sorolhatnánk a többi különlegességet.


végálláskapcsoló és ipari mikrokapcsoló

A Lamivill Bt azonnal raktárról biztosít mikrokapcsolót, ipari mikrokapcsolót, végálláskapcsolót, mágneskapcsolót, készülékkapcsolót, relét. A rendelés mennyiségétől független, akár 1 darabos, de több tucat rendelés esetén is.


Villanyszerelés Budapest - Milliamper Bt. - A minőségi villanyszerelő!

Cégünk fő profilja a villanyszerelés, elektromos hálózat kialakítása, lakások és családi házak teljes körű villanyszerelése és karbantartása, valamint mérő óra helyek kialakítása és mérőóra teljesítmény bővítés. E mellett új elektromos hálózat kiépítése és kisebb szerelések, kiépítések, első sorban Budapesten.


Költöztetés Frankó Teher módra

Költöztető Cégünk a Franko költöztetés 25 éve kizárólag teljes felelősség vállalással, és komplett garanciával végzi a belföldi, és nemzetközi költöztetéseket egyaránt. Nagyon ritkán hibázunk, ezt elmondhatjuk több mint két évtizednyi, és közel 20.000 elvégzett költöztetés tapasztalata alapján. 


Zárcsere Budapest - Ajtozar.hu: Non-stop ajtózár csere Budapesten és környékén!

Nincs annál rosszabb, amikor az ember kizárja magát otthonról, vagy netán beletöri a kulcsot az ajtózárba.
Cégünk egyik fő profilja az ilyen akut esetekre való azonnali reakció: kiszállás és segítségnyújtás, ajtózár nyitás, zárszerelés, zárcsere Budapest és környékén.
Munkánk során ajtaját nem roncsoljuk. Hívásától számított akár 1 órán belül kiérkezünk a helyszínre!


Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás garancia, tisztítás, karbantartás

Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás, tisztítás, karbantartás. Cserépkályha építése, kemence és kerti konyha építése, javítása, átrakása. Kémény építés, falvésés, áthidaló berakás vakolással, javítással falba épített kályháknál. Csikótűzhely, sparhelt, hordozható cserépkályha építése. Régi és antik cserépkályha átrakás, javítás, csempe pótlás. Vállaljuk cserépkályhák felépítését, bontását, helyszínre szállítását egész Európa területén.
Minden általam épített kályhához garancialapot és használati útmutatót adok. Nem csak szóbeli garanciát vállalok!


Virágküldés, virágrendelés, virágfutár Budapest

Születésnap? Névnap? Akár csak egy apró kedvesség, egy jel, hogy gondol rá? Kínálatunkban az év minden napján megtalálja a tökéletes virágcsokrot! Csak válassza ki az önnek tetszőt, tegye be a kosárba, adja meg a címet, és már küldheti is!
Budapesten akár egy órán belül szállítunk!


Fém polc, salgó polc. Sokszorozza meg tárolási kapacitását fémpolc tárolórendszerrel!

Cége raktárgazdálkodását hatékonnyá változtatja a Salgó fémpolc rendszer beépítése. Belátható, hogy nem mindegy, mennyi árut képes elhelyezni egységnyi területen. A Salgó fémpolc rendszerekkel megoldhatja mindennapi raktárkezelését, és hosszú időn keresztül kiválóan működő, megbízható raktározási körülményeket teremthet.


Adventi gyertya - Gyertyasziget.eu - Minőségi gyertyák, adventi gyertyák, esküvői gyertyák

A Gyertya Sziget Kft. az Oroszlányban található üzemében díszgyertyák gyártásával, és forgalmazással foglalkozik közel 28 éve. A gyertyáinkat kereskedők részére időpont egyeztetéssel az oroszlányi üzemünkben, illetve Szigetszentmiklóson a Flóra Hungária Kft. 4-es helyén értékesítjük! Webshop-t jelenleg csak az "Esküvői kollekció" termékcsoportunkból működtetünk a www.gyertyasziget.hu oldalunkon!


Garázskapu, ami az ön kényelmét szolgálja!

Cégünk garázskapuk, kertkapuk automata nyitásával foglalkozik, 1995. óta. A kft. alapvető célja, hogy a MINŐSÉG, a BIZTONSÁG, illetve a MEGBÍZHATÓSÁG folyamatos szem előtt tartása mellett, korszerű termékekkel szolgáljunk az érdeklődőink felé.


Liftreklámok.hu - Plakátok, melyek 20.000 emberhez jutnak el!

Napjainkban a városi emberek túlnyomó többsége lakótelepeken, többemeletes házakban él és lifttel utazik. De nemcsak Ők, hanem ismerőseik, rokonaik, barátaik, üzlettársaik is sok meddő időt töltenek a liftekben. Ezért úgy gondoltuk, hogy ezt a kis időt hasznosan is el lehetne tölteni. Fel-leutazgatás közben böngészhetnek és ezzel új információkra, ötletekre tehetnek szert a LIFTREKLÁM-mal.A lakosok döntő többsége (79%) felfigyel ezekre a liftreklámokra. Közülük minden harmadik vásárol is egy-egy frappáns hirdetés hatására, és a megkérdezettek egyöntetűen a legkevésbé bosszantó reklámformaként tartják számon.


Szivosteam.hu - Családi ház építés, felújítás

A Szívós-Team Kft. 2001 óta az építőipar kivitelezés területén folytatja tevékenységét. Főbb szolgáltatásaink: Bontási munka, zsaluzás és állványozás, előregyártott szerkezetek elhelyezése, kőműves munka, szigetelés, tetőfedő, bádogos munka, burkolatok készítése, festő-mázoló-tapétázó munka, víz-gáz-fűtésszerelés, villanyszerelés, cserépkályha és kandalló építés.


Szükségessé vált a lomtalanítás? Segítünk!

Lomtalanításra lenne szükség, de nem szeretné kivárni az éves lomtalanítást? Eladta vagy kiadta házát/lakását de üresen kell átadnia? Lecserélné megunt, elhasználódott bútorait? Tudjuk, hogy a feleslegessé vált nagyobb tárgyaktól, bútoroktól nehéz megszabadulni, hiszen Fővárosi Közterület-fenntartó által szervezett lomtalanítás évenete csak egyszer van, és persze sosem akkor, amikor aktuális lenne.


Aquaflex - Fittingek, Csaptelepek, Perlátor, Flexibilis cső

Az a drága, ami olcsó. Vásárláskor ügyeljen arra, hogy olyan terméket válasszon, mely az árán kívül a minőségében is megfelelő. A nálunk beszerzett és beszerelt flexicsövek, csaptelepek és réz idomok hosszú évekig szolgálják majd Önt, az egyszeri befektetés megtérül. A weblapon a közeljövőben szakmai tanácsokkal, ötletekkel kívánjuk a szolgáltatásunkat bővíteni, hogy pl. ha valaki egy egyszerű csaptelepet szeretne beszerelni, ne ütközzön akadályokba. Ha megbízható partnert keres: válassza az AQUAFLEX Kft-t.


ATMO | Homokfúvás, Homokszórás, felülettisztítás, mobil homokfúvás országos

Cégünk a hazai homokfúvó és felülettisztító piac meghatározó szereplője. Homokfúvás külső helyszíneken: Munkánk egyik fontos területe a külső helyszíneken, jellemzően épületeken végzett külső és belső falfelület tisztítás, festék eltávolítás, homokfúvás. E mellett gyakori a szobrok, ipari méretű vasszerkezetek, tégla, fémfelületek homokfúvás, betonfelületek kezelése, érdesítése különböző szemcsemérettel.


Hidvégi-Hús Kft - Hús kiszállítás Budapest

A Hidvégi-hús Kft. egy száz százalékban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, ami már közel harminc éve képviselteti magát a hazai hús- és élelmiszerpiacon. Európai követelményeknek megfelelő húsfeldolgozó üzemünkben állítjuk elő termékeinket, melyek személyre szabható ízesítése gondoskodik az elégedettségről. A 2013 februárjában megnyílt budapesti húsfeldolgozó üzemnek köszönhetően, jelenleg több mint 100 elégedett partnert szolgálunk ki minőségi bárányhússal, malachússal. Üzemünkben előállított saját márkás termékeink ízeiben tükrözik a magyar hagyományokat és szakértelmet.


Kismotorgumi.hu - Motorgumi, téli robogó gumi

Motorgumi webáruház és motorgumi szervíz. Válogass webáruházunk többezer termékes kínálata közül. a kerti kisgépeken keresztül a verseny gumikig bármit megtalálsz nálunk!


Joebutor.hu - Új szekrénysor olcsón, új franciaágy akció!

A Joebutor.hu webáruház azért jött létre, hogy Önnek gyorsabbá és kényelmesebbé tegye a bútor választást. Az általunk forgalmazott bútorok kedvező áron elérhetőek mind az olcsó bútort keresők, valamint a magasabb kategóriájú bútorokat keresők számára egyaránt. Franciaágyak számtalan szövettel, gardrobok, szekrénysorok, elemes konyhabútorok, ülőgarnitúrák mind-mind megtalálhatók kínálatunkban. Akár a klasszikus bútorok, akár a letisztult, minimalista formák, állnak közel Önhöz, nálunk megtalálja az Ön otthonába illő kollekciót. Oldalunkon folyamatosan frissülő kínálattal, újabb és újabb akciókkal várjuk az érdeklődőket.


epitesimuszakiellenor.eu | Profi műszaki ellenőrzés

Egy felelős szakember már csak a gyakorlata miatt hatalmas segítséget tud nyújtani. Magyarországon nagyon gyakori jelenség, hogy már nem csak az üzleti-vállalati ügyfelek, de magánszemélyek is keresik műszaki ellenőreinket, akár egy egyszerű lakásvásárlás miatt is (új vagy használt). A profi műszaki ellenőrzés megtérül, akár vásárol, akár bővít. Műszaki ellenőrzés Budapest - epitesimuszakiellenor.eu


Provill.hu - Professzionális ipari érzékelő, ipari szenzor

Cégünk közel 25 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat partnaraink felé. Szakterületünk az ipari automatizálás, irányítástechnika eszközei, alkatrészeinek kereskedelme, ipari szenzor, ipari érzékelők.


ZMablak.hu | Ablakbeszerelés, ablakcsere

Amikor nyílászárócsere mellett döntünk – legyen szó otthonunkról, irodáról vagy bármely más építményről – bizony, az egész életünket megváltoztathatjuk. Természetesen jó irányba. Ennek feltétele azonban, hogy hasznos alapismeretekkel rendelkezzünk, mert kizárólag így választhatjuk meg a legmegfelelőbb nyílászárókat és szakembereket. Hozzon életre szóló döntést! De hogyan?


Tető szigetelés kiváló minőségű anyagokból

Tető szigeteléssel foglalkozunk, ami Bitumenes tetőszigetelés és PVC tetőszigetelés javítása, felújítása, illetve a teljes tetőszigetelés cseréje, akár hőszigeteléssel is. Tetőszigetelés munkáink főként Budapesten és Pest-Megyében vannak. Számunkra hívatás a jól elvégzett munka mellett, a Megrendelőink elégedettsége, amelyet minőségi és lelkiismeretes munkavégzéssel, kedvező alacsony árakkal, megbízható garanciálsi ügyintézéssel szeretnénk elérni.


Faelgázosító kazán gyártása, faelgázosító kazánok B-Steel.hu

A kazán hatásfoka 86.46% mely kimagasló a vetélytársai közül. Nem tartalmaz semmilyen elektronikát, ventilátort, így hiba lehetősége minimális. Kis huzatigényű, ami lehetővé teszi hagyományos kéménybe való bekötését. A tűztér rostély 10mm-es acélból készül a hosszú élettartam eléréséért. Extra könnyű tisztíthatóság és kezelhetőség jellemzi. Egyaránt lehet nyitott és zárt rendszerbe kötni, mert rendelhető hozzá vészhűtő kör, így ha pl. áramszünet van és nem működik a szivattyú, a kazán hűti magát, ezzel megakadályozva a felforrást.


Nova-Sun Fitnessterem - Aerobic XIII. kerület

Minőségi budapesti fitnessterem, aerobic kezdőknek és profiknak. TECHNOGYM gépekkel felszerelt légkondicionált fitnesz termünkben lehetőséged van a leghatékonyabb zsírégető (kardio) edzés elsajátítására. Diák, nyugdíjas és délelőtti kedvezmények, törzsvendégprogram!


Autokopf - Hengerfej javítás Budapest

Hengerfej szétszerelése, előmosása -nyomáspróba – a hengerfej repedés vizsgálata, üzemi hömérsékleten -a kopott, cserélhető alkatrészek (szelep, szelepveztő, szelepfészek, szelepemelő tőke,előkamra, vezérműtengely) műszeres mérése, hiba megállapítás


Villanymento.hu - Profi vllanyszerelés, hibaelhárítás

Az év minden napján 0-24 óráig fogadjuk ügyfeleink bejelentéseit, bejelentéstől számított 1-2 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását,2-3 órán belül akár Pest megye egész területén. A legkisebb javításokat is elvállaljuk. Meglepetések nélküli non-stop villanyszerelő, garanciával.


Hernádi Kft. - Ablak és Árnyékolástechnika

Belső és külső árnyékolók, szúnyogháló, garázskapu - minden, ami ablak- és árnyékolástechnika!. Bemutatótermünkben vagy telefonon minden felmerülő kérdésben szívesen állunk rendelkezésre. Dolgozóink előzetes egyeztetés alapján helyszíni felmérést végeznek. Bemutatótermünk hétfőtől péntekig 8-16 óra között tart nyitva.


1 CNC Kft. - CNC megmunkálás, CNC forgácsolás

Főbb szolgáltatásaink közé tartozik többek között a fémforgácsolás, fémmegmunkálás, esztergályozás, amiket CNC gépeinken végzünk. A munkákat telephelyünkön készítjük el, Budapest mellett Gödöllőn. Kollégáink bőséges tapasztalattal rendelkeznek a fémmegmunkálás területén. Munkájukra igényesen, odaadással látják el feladataikat. Az általunk elvégzett munkék színvonaláról referenciáinkat megtekintve is megbizonyosodhatnak a kedves érdeklődők.


Külföldi költöztetés az ember eszével és az elefánt erejével

Hívja bátran a + 36 70 701 1000 diszpécseri telefonszámunkat, ahol minden kérdésére válaszolunk, vagy töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy ezáltal mi is pontos, személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni Önnek! 


Kar - Plaszt 2000 Kft || tejszállító tartály, tej tároló, csurgalékvíz, öntöző tartály

Műanyag tartályok előnye a könnyűségükben rejlik, kisebb a szállítási és telepítési költség.A műanyag tartályok igen ellenállóak, a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően.A felhasználási cél határozza meg a felhasznált alapanyag fajtáját „PP” vagy „PE”.A „PP”magasabb üzemi hőmérsékletet képes elviselni, a „PE” UV stabil ennek megfelelően szabadban is használható.Mindkét alapanyag rendelkezik élelmiszeripari minősítéssel, így az élelmiszeripar számára is készíthetünk műanyag tartályokat, tárolásra keverésre szállításra.
 


Budaklíma.hu - Profi klímák, klímaszerelő Budapest

A lakásához, életkörülményeihez, szokásaihoz leginkább megfelelő klímakészüléket fogjuk ajánlani Önnek. Arra törekszünk, hogy elégedett legyen az általunk elvégzett munkával, hiszen így ismerőseinek is ajánlani fogja majd cégünket. Mi nem egy webáruház vagyunk, ahol az eladás befejeződik az áru kiszállításakor, hanem bármilyen észrevétel, hiba, kérdés, karbantartás, javítás esetén a továbbiakban is állunk a vásárlóink rendelkezésére. A munkáink jelentős részét ajánlás után kapjuk, így nagyon fontos, hogy figyeljünk a vásárlóink visszajelzéseire. Komplett, minőségi szolgáltatásra törekszünk hosszabb távon is. Mindegyik klímához adunk számlát, garancialevelet és beüzemelési jegyzőkönyvet!


Acsmuhely.hu | Profi kocsibeálló építés, garázs

A kocsibeálló szerkezetének formavilága nagymértékben függ az elképzelt fedési módtól, hiszen más formavilágú faszerkezet szükségeltetik egy polikarbonát fedés esetében és mást kíván meg a cserépfedés. A megrendelő előállhat olyan egyedi elképzeléssel, hogy a kocsibeálló tartóoszlopai ne zavarják a kocsival való parkolásban, közlekedésben. Statikailag ilyen jellegű elképzelések is megoldhatóak alapos tervezői előkészítéssel.


kresz tábla, útfestés és burkolatjel festés, forgalomtechnika || csptrade.hu

A cég attól különleges, hogy nálunk mindig a megoldás áll a fókuszban. A forgalomtechnika és az információs rendszerek területén nem a problémákat keressük és nem is azt, hogy valamit miért nem lehet, vagy mitől bonyolult.  Az üzletfeleink, megrendelőink által felvetett igényekre, kérésekre gyorsan megoldási javaslatot tudunk kínálni, egyrészt a több évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, másrészt, mert állandóan szem előtt tartjuk a folytonos fejlődést és az új lehetőségek keresését, magabiztos szakmai rutinunk ellenére is.


Csatornatisztítás Budapest, duguláselhárítás árak

Mosdó, lefolyó vagy wc dugulás teszi kellemetlenné mindennapjait? Már minden házi praktikát kipróbált, de egyik sem oldotta meg a problémát? Elege van, hogy sosem folyik le a víz rendesen? Mi megoldjuk a problémáját! Elvégezzük Ön helyett a piszkos munkát. Duguláselhárítást szakszerűen a kívánt területen, a zökkenőmentes hétköznapok érdekében.


Bakouveg.hu | Egyedi zuhanykabin Budapest, üvegkorlát Budapest

Üveges műhelyünk több éves fennállása óta igyekszik mindig a legmagasabb színvonalon nyújtani szolgáltatásait, amelyet a folyamatosan bővülő vevőkörünk igazol. Egyéni igény szerint, fizethető áron kínáljuk üvegtermékeinket és üvegezési szolgáltatásainkat, mind magánszemélyek mind vállaltok számára. Elsődleges célunk vásárlóink elégedettsége, ehhez mindig minőségi anyagokat, modern berendezéseket alkalmazunk. Amennyiben további információt szeretne kapni tevékenységünkről, ajánlatainkról, látogassa meg weboldalunkat!


Complector Consulting | adótanácsadás zalaegerszeg - könyvelés zalaegerszeg

Minden vállalkozás életében eljön az idő, amikor meg kell hoznia a döntést, miszerint saját alkalmazott könyvelőt foglalkoztat, vagy kiszervezi a számviteli feladatok elvégzését. A könyvelés megszervezése komoly döntés, hiszen gazdasági, üzleti racionalitásoknak kell megalapoznia. A külsős könyvelés jelentős előnyökkel jár, ugyanakkor bizalmi feladatról van szó. Költség oldalról szemlélve a szerződéses könyvelés - kiszervezés jelentős költségcsökkentéssel társul, és, ezzel egyidejűleg a bizalmas adatokkal való visszaélés lehetősége is csökken. A független külső könyvelő cég mellett szól az egyik legmegalapozottabb érv, miszerint automatikusan megvalósul egy elfogulatlan ügyviteli-könyvelői kontroll, továbbá nem elhanyagolható a halmozott szakmai tapasztalat tanácsadásra való felhasználhatóságának vitathatatlan lehetősége sem.


Fess-szobafestő: Festés, gipszkartonozás Budapest

Pulai Isván vagyok, több, mint 45 éve dolgozom szobafestőként, előbb kisiparosként, majd egyéni vállalkozóként. Számos területen nyújtunk szolgáltatást Önnek. Fő tevékenységünk a szobafestés-mázolás-tapétázás valamint a gipszkartonozás és a belső átalakítások köré csoportosul. Foglalkozunk,laminált parkettázással és dryvit hőszigeteléssel. Pontos határidővel, korrekt áron, garanciával vállaljuk munkáinkat.


Jégkár javítás, horpadás javítás, polírozás Budapest

Bizonyára már sokan találkoztak olyan gépjárművekkel az utakon, amelyet megrongált a jégeső.
Megszámlálhatatlan horpadás a karosszérián, betört szélvédők, kitört lámpák jelzik a pusztítást. Addig nem is tudjuk átérezni a dolog súlyát amíg velünk is meg nem történik.
De, ha már megtörtént akkor sincs probléma. A fényezés nélküli technológia segítségével maradéktalanul helyreállítható a karosszéria sérülése.


Mixerbeton-szallitas.hu: Mixerbeton, beton pumpálás

Vevőink teljes körű kiszolgálását igyekszünk teljesíteni, ezért a rendelkezünk saját betonszivattyúkkal. A betonpumpák típusonként az M23-M44 a teljes palettát lefedjük, saját eszközzel és évek óta együttműködő partnereinkkel a különleges igényeknek is megfelelve. M50 vagy stabil telepített pumpa is rendelhető az ügyfeleink számára.


Hajdúnánási Televízió || Hajdúnánás legfrissebb hírei

A Hajdúnánási Televízió minimum heti 5,5 óra saját gyártású műsorral jelentkezik. A műsorok hétfőtől péntekig 19 órakor kezdődnek, melyek ismétlését minden másnap 10 és 15 órai kezdettel láthatják a nézők, továbbá műsorainkat honlapunkon bármikor visszanézhetik. A képújság bejátszása a műsorok sugárzásán túli időben történik. Ebben közérdekű információk, közlemények, programajánlók és hirdetések váltják egymást. A képernyő alján futó inzertben folyamatosan információk láthatók. A Hajdúnánási Televízió működésére a közösségi – médiaszolgáltatókra vonatkozó előírások irányadóak.


Hajhosszabbítás minőségi póthajból több éves szakmai gyakorlat, sajátos hajhosszabbítás technikák.

Telefonos vagy személyes bejelentkezés után konzultációnk alkalmával megnézzük, hogy hajad alkalmas-e hajhosszabbításra hajdúsításra. Amennyiben igen, abban az esetben megtörténik a saját hajadhoz illő póthaj és hajhosszabbítás technika kiválasztása.
Hajhosszabbításaink során a vendég hajának állapotától tesszük függővé, hogy melyik hajhosszabbítás technikát alkalmazzuk! Általában vendégeink 80%-a a hőillesztés technikát választja, hiszen ez a legdiszkrétebb és láthatatlanabb hajhosszabbítási technika.
Keratinos hajhosszabbításod hordhatod akár felfogva is, hisz nem láthatóak az illesztési pontok.


Auto Aesthetik Kft. - Autómosó és autókozmetika Sopron

Az Auto Aesthetik Kft. autómosó és autókozmetika komplex szolgáltatással várja minden régi és új ügyfeleit a hét minden napján Sopron városában. Telefonos bejelentkezésre is van lehetőség. Szolgáltatásaink széleskörű megoldást kínálnak ügyfeleink igényeire. Az egyszerű autómosás, vagy porszívózástól kezdve a teljes belső kárpittisztításon, bőrtisztításon keresztül a gépi polírozásig. Míg autóját tisztítjuk Ön akár bevásárolhat, ügyeit intézheti az üzletházban. Nekünk az a legfontosabb hogy Ön elégedetten távozzon és legközelebb is minket válasszon!


Demibeton.hu - Beton és betontermékek eladása

Cégünk, a Bravó Beton Kft. 400 köbméteres kapacitással rendelkezik. Teljes gépparkot üzemeltetünk. A beton gyártása mellett különböző termékeket is (járdalapok, szegélyek, zsalukövek, támfalak) gyártunk, melyekre egyre több a kereslet. Éves szinten betonkiadásunk meghaladja a 20 000 köbmétert, betontermékeink pedig a 250 000 darabot. Jelenleg 3 500 megrendelőnk van, de szeretnénk a jövőben létszámukat növelni.


Variosystem.hu - Készházak, gyorsház

Könnyűszerkezetes ház, gyorsház: A könnyűszerkezetes ház ill. gyorsház építésének és kivitelezésének átfutási ideje 60-90 nap. E rövid idő köszönhető a száraz technológiának, a párhuzamosan végezhető munkafolyamatoknak és néhány esetben az előregyártásnak. Lényegesen lecsökkentheti vagy akár ki is küszöbölheti az albérlet és a többszöri költözés költségeit, amely probléma nagyon sok családnál fennáll. Könnyűszerkezetes ház, gyorsház kapcsolat, információ kérés itt! 


Válibor - Szállás a Badacsony szívében

Köszöntöm! Váli Péter vagyok. Gyerekkoromtól a gasztronómia világában élek. Már tízévesen saját étteremről álmodtam, ahol én alkothatom meg az ételeket, azokhoz én válogatom össze a piacon a friss nyersanyagokat... Régi álmom a szőlőbirtok is: az itt termelt boraimat az étteremben az általam kreált ételeimmel tudnám kínálni! Badacsony a szülőföldem, ahol a borkóstolás a történelem részévé vált. E nemes hagyományokat megőrizve és tovább örökítve szállás és borrendelési lehetőséget biztosítunk látogatóinknak Badacsony szívében.


Autómentés Budapest Éjjel-Nappal Autómentő Bérlés Autószállító utánfutó (2,7 T 4,5 m/ 2,7 T 5 m/ 3,5 T 8 m)

Autómentés:

Ha a gépkocsija cserbenhagyja Önt, bárhol is legyen, egyetlen telefonhívással rendelhet autómentést. Legyen szó külföldről, belföldről, Budapestről egyaránt hívhat minket éjjel nappal! A lehető legrövidebb időn belül indulunk a segítségére. Amennyiben nincs lehetősége a járművet szállítás után elhelyezni, úgy telephelyünkön a tárolás is megoldható 1000 Ft+ áfa/ nap áron. Autómentésnél igény szerin csereautót viszünk a helyszínre. Kettőnél több személy esetén 4 kerékhajtású terepjáróval vagy igény szerint 8+1 személyes Renault Trafic kisbusszal történik a mentés.


Klíma telepítés akció, klíma beszerelés ára

Az akciós klíma beszerelési ár tartalmazza az összes szükséges szerelvényt, elektromos kábelt, dekorcsatornát és a munkadíjat - Budapesten és Pest megyében


Corvin orvosi rendelő: Neurológia magánrendelés

Az egészség az ember legnagyobb értéke! A Budai Corvin Orvosi Magánrendelő  ennek a hitvallásnak mentén kezdte meg működését, az egészség szolgálata mellett. Amikor orvoshoz megyünk, jó kezekben akarunk lenni. Nálunk a Budai Corvin Orvosi Magánrendelőben praktizáló szakorvosok elismert szaktekintélyek, szakterületük elhivatott képviselői.
Corvinorvosirendelo.hu: Neurológia magánrendelés Budapest, Fül orr gégészet magánrendelés, magán vérvétel, szülész nőgyógyász Budapest, reumatológia magánrendelés Budapest.


Mona Lisa Esküvői Ruhaszalon és Kellékszaküzlet, Nyíregyháza, Mori Lee, Ronald Joyce, Madeline Gardner, Victoria Jane, Rainbow, Héjja

Mori Lee,Ronald Joyce,Madeline Gardner menyasszonyi ruhák hivatalos forgalmazója.Telt alkatú menyasszonyok Mori LeePLUS SIZE kollekciójából választhatnak

Kollekciónkban megtalálhatóak fehér és ekrü menyasszonyi ruhák, díszítésmódjukat tekintve kristállyal, ékkővel díszített, valamint a nemesen egyszerű, elegáns szabással, minőségi alapanyagokkal kombinált modellek egyaránt.


Cégünk ( korábban : Policoop - Finn Szauna Kft. ) több mint három évtizede foglalkozik szaunák építésével!

Partnerünk, a finn HARVIA OY - mely 72 országra kiterjedő exportjával Európa vezető szauna gyártója - kiváló termékei és a mi sokéves tapasztalatunk biztosítja szaunáink magas színvonalát és hosszú élettartamát.
Több ezer ügyfelünk mellett, számos közületi intézményben is minket választottak, mert hagytuk magunkat átformálni és a múlt valamint a jelenkori térben tökéleteset alkotni. Kreatív hatással van ránk a tér, fény és a színek, melyeket különféle tárgyakkal tudunk egy térben elhelyezni. Milyen hatással vannak ránk a terek, a fény, a színek, a tárgyak? Fontos számunkra az interakció, hogy megfelelően alakítsuk életterünket, s ezen keresztül életminőségünket.


CNC marás, CNC megmunkálás, CNC fúrás - Easturn.eu

Fő tevékenységeink közé tartozik többek közt a CNC megmunkáló, CNC forgácsolás, és a CNC marás. Cégünk szakértő csapata CNC megmunkálással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt, az ipar minden területére. Megmunkálunk különféle alapanyagot, fémek és egyéb nyersanyagok. Szolgáltatásainkat ajánljuk: CNC marás, CNC megmunkálás, CNC fúrás. CNC forgácsoló területen kínálunk költséghatékony, magas színvonalú megmunkáló szolgáltatásokat. Szakmai tanácsadás, tervezés, prototípus gyártás, és más mérnöki szolgáltatásokat, amelyekkel időt és pénzt takarítunk meg az ügyfeleinknek. Ajánlunk továbbá környezetbarát megoldásokat is, illetve kiváló minőségű forgácsoló megmunkálást. Egy század milliméter is számít! Ha CNC marásról, alkatrészgyártásról van szó.


Családiház építés, lakásfelújítás, generál kivitelezés

Összességében az alacsony energiaigényű építmény túlszárnyalja a mai kor követelményeit, elfogadható áron valósítható meg és fel van készítve olyan ma is elérhető megoldásokra is, amik tömeges elterjedésére még egy kicsit várni kell. Az alacsony energiaigényű ház tehát minden szempontból értékálló befektetés.

Az ökologikus szemlélettel megtervezett ház környezetbarát, alacsony toxicitású anyagokat használ és a fontos célja, hogy a benne lakók egészségének megőrzéséhez az épület is hozzájáruljon. 


Cégünk fő tevékenységei: könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás. Ha kérdése lenne kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Jenei Gyöngyike vagyok (tényleg így vagyok anyakönyvezve , a Tanto Meno Kft. ügyvezetője. Engedd meg, hogy röviden bemutassam irodánkat!

Könyvelő irodánk jelenleg (2015) rajtam kívül 5 állandó munkatárssal dolgozik.

32 éves pályafutásom alatt ez a második saját könyvelő irodám. Természetesen a tudásvágytól hajtva folyamatosan képeztem magam pl: felszámolási szakasszisztens, minősített pályázatíró, belső auditor, társasházak gazdasági ellenőre képzéseken. Jelenleg adótanácsadói képzésen veszek részt. A két vállalkozásom között alkalmazottként is eltöltöttem pár évet.