Mellnagyobbítás, avagy lélekmentő plasztika

Nem csak sok fiatalnak, hanem akár a 40 év feletti korosztályba tartozó nőknek is komoly lelki problémái lehetnek amiatt, hogy melleit kicsiknek, vagy nem eléggé formásnak látja a tükörben. Azok a hölgyek is ilyen problémákkal küzdhetnek, akiknek 2-3 gyermek után megereszkedett a mellük és a fiatalkori telt forma már csak az emlékezetükben él. Mennyire valósak ezeknek a nőknek a frusztrációja, amely végső soron önbizalomhiányhoz is vezethet néhányuknál?

Járjuk körbe ezt a kérdést részletesebben.

Sokan közülük álmatlan éjszakákon keresztül képesek vívódni önmagukkal, be merje-e vállalni a mellplasztikát vagy, hogy lehetséges-e majd elvégezni a mammográfiai vizsgálatokat a mell implantációt követően? Természetesen van rá lehetőség.

Gyakori kérdésként hangzik el az eleinte kétkedők szájából az is, hogy idegen testként a mellimplantátum nem okoz-e a viseléssel kapcsolatos problémákat? Egyöntetűen nyilatkoznak a mellnagyobbításon átesettek, hogy maximum három hónap elteltével már nem is vették észre az idegen test jelenlétét.

Ezeket a pozitív megtapasztalásokat még megfejelve szinte mindegyikük arról számolt be, hogy nincs jelentősége és nem igazán számottevő az a néhány kellemetlen nap, amely a műtétet követi.

Ami igazán fontos a beavatkozást követően, hogy pozitív fordulatot vett az életük, és megnőtt az önbizalmuk, kezdeményezőbbek és bátrabbak lettek a társas kapcsolatok terén, valamint több pozitív visszajelzést kapnak az ismerőseiktől a külső megjelenésüket és fellépésüket tekintve, mint azelőtt.

Egyik ismerősöm is már átesett ilyen szépészeti beavatkozáson.

Még a műtét előtt történt, hogy amikor egyszer rápillantottam azt a mondatot intéztem felé: szép mellei vannak. Erre ő azt felelte, hogy aláveti magát a mellplasztikának – ekkor engem elkapott a nevetés. Legközelebb, amikor ismét összefutottunk hozott magával egy régi képet, melyhez hozzáfűzte: „Nézd milyen szép melleim voltak fiatalabb koromban, de én most is ilyenekre vágyok!” Na, ekkor már nem tudtam nevetni és rögtön megértettem, hogy mi jár a fejében.

Látni kellene a kétkedőknek barátnőm ragyogó tekintetét, nőies testtartását és magabiztosságát, amit az új keblei tettek lehetővé.