A mellplasztikai műtétre vállalkozó páciensek több mint 75%-a nagyobb melleket szeretne

A vonzóbb külső érdekében sokan választják a plasztikai sebészetet.

A női mellekhez kapcsolható az összes esztétikai beavatkozások mintegy 60 százaléka, és olyan kérdések foglalkoztatják a halandót, mint " Kicsi vagy nagy ?" - amely csak szubjektívan válaszolható meg, mivel ez egyénre szabott. Választható plasztikai beavatkozások a mellplasztika, hasplasztika, orrplasztika, fül és szemhéj műtét, zsírleszívás, hajbeültetés, esetleg ajakfeltöltés–melyek a teljes plasztikai bevatkozások palettájának csak egy része.

Kedves Hölgyek és Urak!

Igen jól hallották a férfiakról is szó van, hiszen az elmúlt tíz év adatait alapul véve a plasztikai sebészekhez forduló férfiak száma majdnem a  duplájára emelkedett. A férfiaknál szoríthat a nadrágszíj, vagy éppen az a probláma, hogy nem szorít, vagy olyan is van, hogy túlságosan szűk a „kebel–lift”.

Tökéletes teste már nem csak a sztároknak lehet.

Mára már jó pénzért bárki számára elérhető a legnépszerűbb mellplasztika vagy a hasplasztika, zsírleszívás, ajakfeltöltés is. Akinek kicsi a melle, az nagyobbat szeretne, akinek megadatott a nagy cici, bármit megtenne, hogy kisebbítse kebleit, és van, akinek a mellfelvarrás ajánlott.

A mellnagyobbítás magasan vezet a három műtét–típus tekintetében, hiszen a páciensek többsége a nagyobb melleket részesíti előnyben. Ezt a beavatkozást választók között van olyan, akinek serdülőkora óta kicsik a mellei, de előfordul olyan is, aki idősebb kora ellenére szeretne nagyobb kebleket a 6. X után.

A nagyobb mellek iránti vágy nagyobbrészt megalapozott, bár nehéz azt a kevés jelentkezőt kiszűrni, aki csak vélt problémái miatt szeretné magát egy ilyen beavatkozásnak alávetni. A hölgyek olyan okokból is folyamodhatnak implantátumokhoz, amikor sok esetben szülés, szoptatás után elsorvad a mellük, megnyúlik a bőr, azonban kellő mennyiségű és minőségű állomány már nem áll rendelkezésre.

Implantátum fajták

Az implantátumok között is háromfélét használnak a mellspecialisták: a jól ismert szilikont, a sóoldatos változatot és a picit drágább kohezív–géles implantátumot, amely a legtökéletesebb eredményt nyújtja.